Angol.Net - BME nyelvvizsga, középfokú feleletválasztós teszt

Feleletválasztós teszt - 11

BME angol középfokú

Kattints a helyes válasz melletti gombra! Mindig csak egy helyes válasz van. Ha hibás válaszra kattintasz, újra kell próbálkoznod, amíg meg nem találod a helyeset. A feladat százalékos értékelése eltér a nyelvvizsgán alkalmazottól, mert itt az is ér valamennyit, ha másodikra találod el a jó választ. Az összes helyes válasz megjelölése után megkapod, hogy hányat találtál el elsőre - a vizsgán csak ezt számolják! Nem muszáj sorrendben válaszolnod a kérdésekre, de mindegyiknél rá kell kattintanod a helyes válaszra a feladat teljesítéséhez, akkor is, ha ez már a harmadik próbálkozásod. A "Főoldal" gombra kattintva visszatérhetsz a többi feladathoz.

Couple with 99 grandchildren possibly record holders

Hans and Josie Schaffer of Bedford, United Kingdom are possibly world record holders, now that they have (1)_____ 99 grandchildren and great-grandchildren.
The pensioners spend most of the year (2)_____ for Christmas gifts. Their eleven children (3)_____ them 56 grandchildren and 43 great-grandchildren.
"The kids just kept coming – and (4)_____ their kids just kept coming," said Josie, 77, to the Sun newspaper.
German-born husband Hans was a prisoner of war in World War II, but (5)_____ in England and went to work (6)_____ a farmer for Josie's family. Now 85, they're (7)_____ celebrate their 60th anniversary.
(8)_____ there is no existing record with Guinness for alive couples with (9)_____ grandchildren, Guinness World Records authorities say the couple (10)_____ might hold the record.
Glasgow resident Margaret McMillan had 123 grandchildren, but died (11)_____ at 98. It wasn't (12)_____ her funeral that the number, (13)_____ included 15 great-great-grandchildren, was established by the family.
from Wikinews

 

© Angol.Net

Utolsó módosítás: 2009. 05. 17.