Angol.Net - BME nyelvvizsga, olvasott szöveg értése, középfok

Szövegkiegészítés - 1

BME angol középfok

Egészítsd ki a szöveget a megfelelő szavakkal. Minden szót csak egyszer használhatsz. A feladat százalékos értékelése eltér a nyelvvizsgán alkalmazottól, mert itt az is ér valamennyit, ha másodikra (vagy sokadikra) találod el a jó választ. Az összes helyes válasz megjelölése után megkapod, hogy hányat találtál el elsőre - a vizsgán csak ezt számolják! Csak akkor kattints az "Ellenőrzés" gombra, ha mindenhová kiválasztottad a megoldást. Ha nem hibátlan a megoldásod, újra próbálkozhatsz, amíg minden szó helyét meg nem találod.

Two students from Cologne, Germany, ages 17 and 18, are accused plotting an attack at their school on November 20, the first anniversary of the shooting at Geschwister Scholl school in Emsdetten, which 18-year old ex-student Sebastian Bosse carried an attack left six people wounded by gunshot and wounded by detonated smoke bombs taking his own life.
One of the , age 17, killed himself on Friday after a confrontation with a high school teacher and police . The plot uncovered when a school principal discovered a web page the 17-year-old suspect had , showing material that glorified the two perpetrators of the Columbine High School massacre.
The second , age 18, is in police , and has confessed the plot.
Materials two crossbows, two air guns, instructions how to build a pipe bomb and a list of potential victims had seized by Cologne police when they alerted that the plot have taken place at the Georg-Büchner Gymnasium, located in the western district of Weiden. The items had been confiscated at their homes.
from Wikinews

© Angol.Net

Utolsó módosítás: 2009. 05. 17.